Driven redaktör och projektledare

Break a Story är en kommunikationsbyrå med redaktionell spets. Vi har tagit med oss ett gediget journalistiskt kunnande in i den digitala eran. Företaget har producerat redaktionellt innehåll sedan 1989 och erbjuder strategisk och praktisk redaktionell kommunikation i såväl tryckta som digitala kanaler.

Nu utvecklar vi både våra befintliga och nya uppdrag – därför söker vi en driven redaktör/projektledare som dessutom är en mycket god skribent.

Du har relevant utbildning och arbetar professionellt som skribent och redaktör. Du är van vid att ha många uppdrag parallellt och vid ett högt tempo. Du skall också ha erfarenhet från kundansvar. Publicering i flera olika kanaler är idag en självklarhet så vi förutsätter att du är bekväm såväl vid tryckta medier som digitala kanaler av olika slag. Har du erfarenhet från strategiarbete inom kommunikationsområdet är det ett stort plus.

På Break a Story kommer du att arbeta med såväl nya som befintliga uppdrag tillsammans med erfarna kollegor. Vi arbetar med redaktionell kommunikation och content marketing genom många kanaler, såsom kundtidningar, medlemsmagasin, nyhetsbrev, webbinnehåll, bloggar, innehåll till sociala medier, film, årsredovisningar och mycket annat.

Hos oss kommer du att trivas! Vi arbetar i en dynamisk och trivsam miljö, och genom vår placering vid Korsvägen har vi närhet till stadens puls och händelsernas centrum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Håkan Linger på telefon 0708-581628.

Din ansökan skickar du till: info@breakastory.se