Om oss

Break a Story är en kommunikationsbyrå med redaktionell spets. Vi har tagit med oss ett gediget journalistiskt kunnande in i den digitala eran. Företaget, som har producerat redaktionellt innehåll av högsta kvalitet sedan 1989, erbjuder strategisk och praktisk redaktionell kommunikation i såväl tryckta som digitala kanaler: kundtidningar, nyhetsbrev, webbinnehåll, bloggar, innehåll till sociala medier, film, årsredovisningar och mycket annat.

Vi sköter ofta hela produktionen, från det strategiska arbetet och utvecklandet av olika plattformar till konkret idéarbete och produktion av text, bild, film och formgivning. Bland våra kunder finner du bland andra: Svenska Mässan, Rasta, Solar, SCR Svensk Camping, Svenska Tandsköterskeförbundet, Hags, Total Nordic, Volkswagen och Hornbach.

Break a Story ingår i en företagsgrupp tillsammans med Just Media och Just Event.
Just Media är ett säljbolag som arbetar med medieförsäljning i både egna produktioner och på uppdrag av företag och organisationer. Just Event arrangerar event och nischade konferenser.

Det skall vara enkelt att arbeta med Content marketing  Därför har vi paketerat några av våra vanligaste tjänster. Läs mer om BAS Family.

 

Den 15 mars 2017 bytte vi namn till Break a Story Communication AB, tidigare hette vi Just Rivista AB