Kellyanne Conway – Trumps skickligaste mediamanipulatör?

Under president Trumps tid har det varit hög omsättning på personalen i Vita Huset. Det finns dock en person som varit med ända sedan början och som fortfarande tycks falla Trump i smaken: Kellyanne Conway. Conways officiella titel är som senior rådgivare åt presidenten. I praktiken består hennes roll av att emellanåt vara närvarande i medierna. Tycka vad man vill om Conways syften, men hon är tveklöst en duktig PR-person.

Inga jämförelser i övrigt, men om Kellyanne Conway är en av världens skickligaste PR-människor är Qred en av de bästa företagsbankerna. Hos dem kan du ansöka om företagskredit och få tillgång till den redan samma dag. Det bästa av allt är att deras lån och krediter är väldigt enkelt utformade. De har aldrig några dolda avgifter, startavgifter eller bindningstider. Ansök enkelt och snabbt genom att använda dig av e-legitimation och gör nästa företagsinvestering redan idag.

Vad som gör Conway så pass skicklig är att hon har en osedvanlig förmåga att vända de mest ofördelaktiga oddsen till sin fördel. Det spelar i princip ingen roll vad hennes arbetsgivare ljugit om, hon lyckas ändå hitta något sätt att vända det till någonting som kollrar bort de skickligaste nyhetsankarna. Ironiskt nog är hon gift med en man som hatar Trump djupt och ryktet går att hon privat själv inte är särskilt förtjust i presidenten. Hon gör dock sitt jobb ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.