I Stockholm finns det gott om företag som verkar inom kommunikation och PR. För att ditt företag ska stå ut från mängden och bli ett av de mest framgångsrika inom branschen behöver du ha tillgång till välutbildad personal som kan täcka upp vid personalbortfall. När de anställda blir sjukskrivna eller går på föräldraledighet finns det bra bemanningsföretag du kan vända dig till.

Genom att anlita ett bemanningsföretag i Stockholm kan du snabbt få bemanning inom en rad olika områden. Bemanningsföretaget Next u arbetar videobaserat och kan presentera kandidater för dig som arbetsgivare med hjälp av videopresentationer. På så sätt kan du få en tydlig bild av vem kandidaterna är innan du hyr in dem.

Bemanningsföretag ger fördelar

I dag underskattas ofta äldre kvinnor som konsulter. Kvinnor mellan 60 och 70 år tjänar 12 000 kronor mindre än vad männen gör. Detta är en undervärdering av kvinnor och deras erfarenhet, eftersom äldre personer oftast är bättre på krishantering, uthållighet och tålamod. Genom att ta in äldre konsulter kan du bättre hantera svåra situationer på ditt företag, samtidigt som bemanningsföretag som Next u ger dig en tydlig bild av kandidaterna. Även för konsulterna själva finns fördelar att arbeta som äldre. Det finns nya möjligheter att pensionera sig och fortfarande jobba deltid eller starta eget.

Under coronapandemin har allt fler sökt sommarjobb för att arbeta inom äldreomsorgen i Kalmar kommun, men man har ändå valt att vända sig till bemanningsföretag för att få in utbildad personal. Att arbeta på bemanningsföretag ger många fördelar för de anställda, bland annat roliga aktiviteter och högre lön.